Banket – MonChou taart met kersen

Voor 10 personen

Ingrediënten:

150 gram roomboter
125 gram witte basterdsuiker
1 rol tarwe biscuits of een doos Bastogne koekjes
2 pakjes (a 100 gram) MonChou
een zakje vanillesuiker
250 ml slagroom
1 pot kersen met 100 gram suiker koken, met maizena binden

Bekleed de taartvorm 24 cm met bakpapier (springvorm)

Bereiding:

Smelt de boter in een pannetje
Verkruimel met deegrol de koekjes en voeg deze toe aan de boter
Verdeel dit over de taartvorm

Druk het koek-mengsel goed aan met de achterkant van een lepel en zet de vorm tot gebruik in de koelkast

Roer de MonChou fijn met de suiker en vanillesuiker
Klop de slagroom en meng met de MonChou
Verdeel het MonChou-mengsel over de koekjes-bodem

De kersen af laten koelen

Verdeel de vlaai-vulling over het MonChou-mengsel
Laat de taart een nacht in de koelkast staan